Teater: NICOLAY RAMM

Tusenkunstneren som ingen kunne målbinde! Vi har alle ledd av Nicolay Ramm, enten om det er hans karakter Marit Bjørgen eller gjennom hans evne til å få kjente folk til å drite seg ut på tv.

Fredag 23. april kl 1600
Påmelding
12.04.201610:06 Tore Olsen

Kursbeskrivelse

Nicolay Ramm er MGP-jr vinneren som ble journalist, dro til London og utdannet seg til å bli skuespiller, og videre i dag til å bli programleder i NRK. I denne workshopen skal vi få høre hvordan han bruker sin skuespillerutdanning aktivt i sitt arbeid foran kamera. 

Vi møter Ramm i samtale med UKM Innlandets egen Thomas Hildonen; musiker og skuespiller – vi tror de har en del til felles å prate om!  

Om det er noe du ønsker å spørre Ramm om – send dine spørsmål inn til oss!

Tidspunkt: Fredag 23. april kl 16:00

Varighet: 2 x 45 min, med pause.

Nicolay Ramm

Nicolay er journalist, komiker og programleder, aller best kjent for sine hysterisk morsomme innslag i forbindelse med sportsarrangementer på NRK, samt sine egne programmer Ramm, ferdig, gå! og Helt ramme sporter.

Han har bakgrunn fra journalistikkstudiet ved Høgskolen i Oslo, og han har teaterutdannelse fra East 15 Acting School i London. I 2018 vant han publikumsprisen under Gullruten.

Thomas Hildonen

Thomas er utdannet skuespiller og musikklærer. Han har lang erfaring fra film, tv og teater. Thomas jobber fast i grunnskolen, og tar på seg oppdrag som konferansier, speaker, skuespiller, workshopholder og musiker.
Kristoffer Myhre
, click to open in lightbox
Thomas Hildonen
, click to open in lightbox