Dans: MONA BERNTSEN

Bli med på en danseøkt sammen med en av Norges absolutt råeste dansere - Mona Berntsen!

Torsdag 22. april kl 1600
Påmelding
10.04.201610:03 Tore Olsen

Kursbeskrivelse

Under denne workshopen inviterer Mona Berntsen dere til utfordre dere selv på ulike oppvarming teknikker og ny koreografi. Det har blitt mange år med dansing for verdensstjerner som Justin Bieber, Madonna, Chris Brown, Coldplay, Rihanna m.fl., og nå gleder hun seg til å dele litt av sine erfaringer med UKM sine ildsjeler! Det blir også mulighet for å stille spørsmål direkte til Mona i etterkant av økten.

Tidspunkt: Torsdag 22. april kl 16:00

Varighet: 1 time 45 min, inkl pause.

Mona Berntsen

Mona-Jeanette Berntsen (født 16. januar 1990) er en norsk hiphopdanser fra Bærum. Hun er mest kjent for å ha vunnet So You Think You Can Dance — Scandinavia 2008, og som danser for artister som Justin BieberJustin TimberlakeMadonnaAlicia Keys og Chris Brown.

Berntsen begynte å danse i ung alder og fikk sitt gjennombrudd da hun i 2008 vant skandinaviske So You Think You Can Dance. Kort tid senere signerte hun kontrakt med agentbyrået Bloc Agency. I årene som fulgte, gjorde Berntsen flere oppdrag for flere kjente artister, deriblant Justin Timberlake, Alicia Keys og to verdensturneer som fast danser for Chris Brown. Hun har opptrådt under Oscar-utdelingen, Grammy Award, Billboard Awards og flere MTV-show. Berntsen har i tillegg gjort oppdrag for blant andre Nike. I 2016 var hun på verdensturné med Justin Bieber for hans album Purpose. I 2019 opptrådte hun som en av Madonnas dansere under pausen i finalen av Eurovision Song Contest i Israel.

Øyvind Welle
, click to open in lightbox
UKM Innlandet
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox