Lyd: JOAKIM FOSSUM

Joakim Fossum er fast lydtekniker for bl.a. Unge Ferrari, og har jobbet på det meste av store festivaler og scenene i Norge. Er du interessert i lyd og teknikk er dette workshopen for deg!

Søndag 25. april kl 1600
Påmelding
24.03.202114:47 Jørgensen, Bjørn Rejkestam

Kursbeskrivelse

Hvordan jobber man egentlig med lyd? For dere som er interessert i lydteknikk, høyttalere og å jobbe på scenen blir dette en økt som kan gi masse inspirasjon, hvor Joakim Fossum vil svare på akkurat det spørsmålet. Her blir det både tips og triks om lyd, og i tillegg vil Joakim gå inn på hvordan han jobber med artister som Unge Ferrari og Arif, hvor han både skrur lyd, avvikler tracks og bruker autotune i en live-setting.

Passer best for: Deg med en interesse for lydteknikk, gjerne også med litt erfaring fra UKM, ungdomsklubb, kulturskole eller lignende.

Tidspunkt: Søndag 25. april kl 16:00
Varighet: 2 x 45 min, med pause.

Joakim Fossum

Joakim er en meget dyktig lydtekniker utdannet ved NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio) som har jobbet som lydtekniker siden 2016. Noen av de han har jobbet aller tettest med i en årrekke er artister som Unge Ferrari/Stig Brenner, Arif, Hkeem, Nils Bech og Lil Halima, og han har skrudd lyd på mange av Norges største scener og festivaler. 

Adam Falk
Joakim Fossum
, click to open in lightbox