Litteratur: LINNÉA MYHRE

Linnea skal samtale om skriving, inspirasjon og alt annet som hører til å være forfatter.

Lørdag 24. april kl 1330
Påmelding
24.03.202114:37 Jørgensen, Bjørn Rejkestam

Kursbeskrivelse

Glad i bøker? Liker du å skrive? Har du kanskje tilogmed en drøm om å bli forfatter? Da er dette for deg! Linnéa Myhre vil fortelle om hvordan hun jobber med skriving, hvilke utfordringer og hvilke muligheter man kan møte på, og gi gode tips for å bli bedre til å skrive selv.

Tidspunkt: Lørdag 24. april kl 1330
Varighet: 2 x 45 min, med pause.

Linnéa Myhre

For over ti år siden hadde Linnéa Myhre en av landets største blogger, og kan anses som en levende legende for millennials. Hun har gitt ut en rekke bøker som har toppet bestselgerlistene, og mottok Tabuprisen i 2012 for romanen Evig søndag. Romanen ble etter hvert til et teaterstykke på Den Nationale Scene. Hennes siste utgivelse meg, meg, meg mottok svært gode anmeldelser.

I 2014 var Linnéa deltager i Skal vi danse, der hun kom på en tredjeplass. I 2018 startet hun podkasten Kvinneguidens venner, som hun fortsatt leder sammen med venninnen Stine Melbø.

I dag er Linnéa aktuell med podkasten Gi meg alle detaljene som på bare noen dager ble en av Norges mest populære podkaster. Hun er profil i TV2-serien Bloggerne, og er til våren 2021 aktuell som deltaker i Kompani Lauritzen på TV 2.

Linnea Myhre driver også sitt eget motehus der hun har lansert to kolleksjoner med sosial distanse oppfordrende klær.