PROGRAMLEDER: HARM&HEGSETH

Det er nok flere som kjenner at de har blitt glad i disse gutta! Uredigerte og ærlige loser de oss daglig gjennom aktuelle nyhetssaker, med sin egen personlige vri.

Lørdag 24. april kl 1100
Påmelding
24.03.202114:35 Jørgensen, Bjørn Rejkestam

Kursbeskrivelse

Harm&Hegseth skal igjennom disse timene fortelle om hvordan de jobber som programledere opp imot ulike problemstillinger man da møter på. Hvordan kom de inn i bransjen, og hvordan jobber man konkret inn mot en sending? Hva bør man tenke på når man velger en sak man vil dekke? Og hvor går grensen som programleder?  

Husk at du kan spørre Harm&Hegseth spørsmål i forkant som du alltid har lurt på. 

Tidspunkt: Lørdag 24. april kl 11:00

Varighet: 2 x 45 min, med pause.

Harm & Hegseth

Vegard Harm

Vegard er uhøytidelig, ærlig, morsom og inspirerende. Han har en fantastisk karriere innen sosiale medier som startet allerede på videoappen Vine der han raskt ble Norges mest fulgte profil. I dag er han en av de med flest norske følgere på Instagram.

Sammen med Morten Hegseth har de bygget et 360-univers rundt merkevaren Harm & Hegseth med podkast, live-show, egne produkter og VGTV-program. Duoen vant publikumsprisen under Gullruten 2019.

Sammen med Jørgine Vasstrand knuste han alle VGTV-rekorder med serien VegardxFunkygine. Siden har han hatt egen dokuserie Life of Harm, og er i 2021 aktuell som deltaker i TV2-serien Kompani Lauritzen.

Morten Hegseth

I 14 år har Morten jobbet som mediejournalist og med det blitt en av Norges viktigste samfunnsstemmer. Han er en ivrig debattant og en selvutnevnt ekspert på kjendiser og popkultur. Hans allsidighet kommer til sin rett når han får lede det ukentlige VGTV-programmet Panelet sammen med makkeren Vegard Harm. Sammen med Harm lager han også den super populære podkasten Harm & Hegseth, og reiser landet rundt med live showet til duoen, samt produserer eget merchandise. Den populære duoen vant i 2019 publikumsprisen under Gullruten.

Høsten 2019 var han programleder for VGTV-serien Homoterapi som resulterte i at Morten vant årets Skamløspris for kampen mot konverteringsterapi. Morten har ledet Gullruten på TV 2, er programleder for Love Island på samme kanal og gjorde seg bemerket som ivrig deltaker på Skal vi danse.

I 2021 er han blant annet aktuell som deltaker i Kompani Lauritzen på TV2.