Musikk: MATOMA

Selveste Matoma kommer «hjem» til Innlandet igjennom skjermen din!

Vi har fått med oss en av de største innen musikkproduksjonsfeltet; Matoma får de fleste til å danse; men hvordan er veien fra datamaskinen til dansegulvet? Logg inn for en workshop som forteller om Matomas vei inn i musikkbransjen, fra gutterommet på Flisa.

Torsdag 22. april kl 1800
Påmelding
02.05.201610:53 Tore Olsen

Kursbeskrivelse

Produserer du musikk, eller har lyst til å gjøre det? I denne økten vil Matoma snakke om hvordan han jobber når han lager musikk, hvilke verktøy han bruker og gi tips om hva man bør ha fokus på. Kanskje blir det mulighet til å få vite mer om hvordan han skapte noen av sine egne hits også!

Tidspunkt: Torsdag 22. april kl 18:00

Varighet: 2 x 45 min, med pause.

Matoma

Tom Stræte Lagergren, også kjent som Matoma, er en 28 år gammel musikkprodusent og artist. Han har samlet over 2 MILLIARDER streams over hele verden, etter å h debutert i 2015. Matoma har blitt en av verdens mest innovative og populære nye stjerner, som bl.a. ble beskrevet av musikkmagasinet Rolling Stone som «the leader of tropical house’s next big wave».

Matomas reise nådde en milepæl med albumet One in a Million, som alene har over en milliard streams, og han er i dag en av Norges absolutt største artister.